Praktijk op weg Bleiswijk | Relatie
121
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-121,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Relatie

Een relatie kan een belangrijke bron zijn van liefde en verbondenheid. Maar ook van stress, pijn en teleurstelling. Dan is er veel ruzie, juist stilte, of is de passie weg. Negatieve patronen kunnen een gewoonte worden. Jullie zijn elkaar kwijt, begrijpen elkaar niet meer. Zo kunnen bijvoorbeeld sleur, vreemdgaan, ziekte, moeilijkheden rond de kinderen, ontslag en financiële problemen een relatie sterk onder druk zetten. Hebben jullie het gevoel op een doodlopende weg te zitten? Zitten jullie in een vicieuze cirkel en willen jullie zo niet langer verder? Of zit jullie relatie in een dip en willen jullie graag advies? Neem contact op! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we wat in jullie geval nodig is.

 

Bij EFT (Emotionally Focused Therapy) staat centraal dat mensen gericht zijn op verbinding in een relatie. Mensen lijden er onder als de verbinding niet meer goed is, als het niet meer veilig voelt bij elkaar. Het is belangrijk om dan weer afgestemd te raken op elkaar, om elkaar weer emotioneel ‘te horen’. Bij de relatiegesprekken brengen we eerst alle elementen die een rol spelen in kaart. Ook kijken we naar ingesleten patronen en pijnplekken. Jullie krijgen handvatten om een laag dieper te kijken bij een conflict, zodat jullie elkaar beter begrijpen. Een paar gesprekken kunnen al een positief effect hebben. Gemiddeld is een traject van 7 à 9 sessies nodig.

Foto pexels-photo-984949