Praktijk op weg Bleiswijk | Over mij
188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-188,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over mij

Ik ben Adri (1966), getrouwd, moeder van drie kinderen en trotse oma. Tijdens mijn SPH-opleiding in Ede heb ik ervaring opgedaan in de psychiatrie. Vervolgens heb ik met jongeren gewerkt. Bij Gevangenenzorg Nederland heb ik individuele trajecten begeleid, programma’s gemaakt en herstelgerichte trainingen gegeven aan gedetineerden. Om zelfstandig therapeut te worden heb ik de WO bachelor Psychologie gedaan en diverse aanvullende studies gevolgd zoals Oplossingsgerichte therapie en Narratieve therapie. Door jaarlijkse bijscholing, vakliteratuur en intervisie houd ik mijn deskundigheid op peil.

Je bent van harte welkom in de vrijstaande praktijk achter ons woonhuis, midden in het groen. Het is mijn passie om jou te begeleiden naar groei en daarvoor reik ik graag tools aan om aan de slag te kunnen. Een persoonlijke benadering staat bij mij voorop, want ieder mens draagt een geheel eigen rugzak met zich mee met ervaringen en een visie op het leven. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging, wat voor mij inhoudt dat ik ieder mens zie als uniek en kostbaar. Problemen gerelateerd aan normen en waarden vanuit het geloof kunnen in de hulpverlening betrokken worden. Het maakt niet uit of je wel of geen christen bent: vanuit een respectvolle, betrokken houding ga ik samen met jou op weg.

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ en bezit het Keurmerk Christelijke Zorg: hierdoor wordt een groot gedeelte van de gesprekken door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering (klik hier)

 

Ervaringen van cliënten:

  • Ik liep al geruime tijd rond met angstproblemen. In gesprekken die ik met Adri had gevoerd werd mij duidelijk wat de bron van angst is, welke tools je hier tegen kan gebruiken. Ook kreeg ik inzicht in het herkennen van de symptomen van angst. Ik ben de Here God dankbaar dat ik Adri heb leren kennen. Ik beveel haar daarom aan iedereen aan (maart 2021).

 

  • Ik ben via onze dominee bij Adri terecht gekomen vanwege overheersende angst. Dankzij de gesprekken en tools die Adri mij gegeven heeft kan ik nu goed omgaan met deze angst. Adri, heel erg bedankt voor je hulp! (oktober 2020).

 

  • Ik heb verder niets toe te voegen, ik ben prima geholpen (juli 2020).

 

  • Een veilige setting waarin de gesprekken plaatsvinden. Begrip en overzicht zijn voor ons sleutelwoorden als we aan Adri denken (februari 2020).

 

  • Bij Adri geweest voor huwelijkstherapie. Zij heeft ons oprecht heel goed geholpen en we voelde ons beiden gehoord. Mede dankzij haar zijn wij nu waar we staan. Ze speelde in op ons geloof wat toch iets extra’s gaf. Dankjewel! (oktober 2019).

 

  • Adri kan goed luisteren! De tips en tools die ze me heeft gegeven (vanuit haar eigen ervaring, vanuit theorie én als christen) waren echt bruikbaar voor mij. Ze heeft me zeker al een eind op weg geholpen en verder heeft het ook nog tijd nodig om de dingen die ik geleerd/ontdekt heb in de praktijk te gaan toepassen (maart 2018).

 

  • Mijn levensweg was mijn eerste 50 levensjaren vol hobbels .Dankzij het regelmatige contact met Adri kon ik er diepgaande gesprekken over voeren. Ze bracht me bewustwording en betrouwbaarheid bij. Het heeft mij positieve energie gegeven, ze wees mij niet af. Dit is voor mij zeer belangrijk geweest. Ik ben mede door Adri haar inzichten geworden wie ik ben, niet meer en niet minder (december 2017).

 

 

praktijkruimte