Praktijk op weg Bleiswijk | Over mij
188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-188,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over mij

Ik ben Adri (1966), getrouwd, moeder van drie kinderen en oma. Tijdens mijn SPH-opleiding heb ik ervaring opgedaan in de psychiatrie. Vervolgens heb ik met jongeren gewerkt. Bij Gevangenenzorg Nederland heb ik individuele trajecten begeleid, programma’s gemaakt en herstelgerichte trainingen gegeven aan gedetineerden. Om zelfstandig therapeut te worden heb ik de WO bachelor Psychologie gedaan en diverse aanvullende studies gevolgd zoals Oplossingsgerichte therapie en Narratieve therapie. Bij EFT-Nederland heb ik leergang 1 gevolgd, waardoor ik een gecertificeerd EFT-therapeut ben. Sinds 2017 heb ik een eigen praktijk. Door jaarlijkse bijscholing, vakliteratuur en intervisie houd ik mijn deskundigheid op peil.

 

Je bent van harte welkom in de vrijstaande praktijk achter ons woonhuis, midden in het groen. Het is mijn passie om jou te begeleiden naar groei en daarvoor reik ik graag tools aan om aan de slag te kunnen. Een persoonlijke benadering staat bij mij voorop, want ieder mens draagt een geheel eigen rugzak met zich mee met ervaringen en een visie op het leven. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging, wat voor mij inhoudt dat ik ieder mens zie als uniek en kostbaar. Problemen gerelateerd aan normen en waarden vanuit het geloof kunnen in de hulpverlening betrokken worden. Het maakt niet uit of je wel of geen christen bent: vanuit een respectvolle, betrokken houding ga ik samen met jou op weg.

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ en bezit het Keurmerk Christelijke Zorg: hierdoor wordt een groot gedeelte van de gesprekken door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering (klik hier). Ook ben ik lid van de EFT-community en vindbaar op de site van EFT-Nederland.

 

Ervaringen van cliënten:

  • Adri heeft me heel goed geholpen met mijn klachten (faalangst, perfectionisme). Ik voelde me op mijn gemak om mijn problemen en zwakheden aan haar voor te leggen. Adri luistert goed, en stelde vaak rake vragen die me hielpen om dieper na te denken en zo verder te komen in mijn herstelproces. Ik ben blij met haar hulp en het resultaat! Ik vond het ook fijn dat ze, op een nuchtere maar toch ook aanstekelijk enthousiaste wijze, haar geloof in haar werk betrekt.

 

  • Ik ben heel dankbaar dat ik Adri haar praktijk (via internet) gevonden heb. Wat er omschreven staat op haar website sprak me erg aan. Ze observeert goed, heeft een luisterend oor en bovenal een luisterend hart! Daardoor kon ze de juiste vragen stellen, mijn psychische en lichamelijke klachten wetenschappelijk uitleggen, praktische oplossingen en handreikingen/handvatten geven en bovenal in het Licht van de Bijbel plaatsen. Samen praten over onze Hemelse Vader en het verlossingswerk van Zijn Zoon Jezus Christus was door alle gesprekken heen verweven: ik heb dus bij Adri gevonden wat ik zocht! Dat God haar mag zegenen en dat zij Zijn verhelderend licht mag laten schijnen in deze gebroken wereld.

 

  • De gesprekken gaven mij telkens veel nieuwe energie! Adri kan heel goed luisteren en de juiste vragen stellen om je aan het denken te zetten. Ze heeft veel parate kennis en geeft veel concrete tools. Het is heel prettig om dezelfde geloofsbasis te hebben en het hierover te kunnen hebben. Na de gesprekken heb ik het idee echt verder te kunnen. Ik voel me dan ook gezegend met de hulp van Adri!

 

  • Ik liep al geruime tijd rond met angstproblemen. In gesprekken die ik met Adri had gevoerd werd mij duidelijk wat de bron van angst is, welke tools je hier tegen kan gebruiken. Ook kreeg ik inzicht in het herkennen van de symptomen van angst. Ik ben de Here God dankbaar dat ik Adri heb leren kennen. Ik beveel haar daarom aan iedereen aan

 

  • Ik ben via onze dominee bij Adri terecht gekomen vanwege overheersende angst. Dankzij de gesprekken en tools die Adri mij gegeven heeft kan ik nu goed omgaan met deze angst. Adri, heel erg bedankt voor je hulp!

 

  • Ik heb verder niets toe te voegen, ik ben prima geholpen

 

  • Een veilige setting waarin de gesprekken plaatsvinden. Begrip en overzicht zijn voor ons sleutelwoorden als we aan Adri denken

 

  • Bij Adri geweest voor huwelijkstherapie. Zij heeft ons oprecht heel goed geholpen en we voelde ons beiden gehoord. Mede dankzij haar zijn wij nu waar we staan. Ze speelde in op ons geloof wat toch iets extra’s gaf. Dankjewel!

 

  • Adri kan goed luisteren! De tips en tools die ze me heeft gegeven (vanuit haar eigen ervaring, vanuit theorie én als christen) waren echt bruikbaar voor mij. Ze heeft me zeker al een eind op weg geholpen en verder heeft het ook nog tijd nodig om de dingen die ik geleerd/ontdekt heb in de praktijk te gaan toepassen

 

  • Mijn levensweg was mijn eerste 50 levensjaren vol hobbels .Dankzij het regelmatige contact met Adri kon ik er diepgaande gesprekken over voeren. Ze bracht me bewustwording en betrouwbaarheid bij. Het heeft mij positieve energie gegeven, ze wees mij niet af. Dit is voor mij zeer belangrijk geweest. Ik ben mede door Adri haar inzichten geworden wie ik ben, niet meer en niet minder

 

 

praktijkruimte