Praktijk op weg Bleiswijk | Over mij
188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-188,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over mij

Ik ben Adri Sonneveld en mijn interesse gaat uit naar wat mensen beweegt, hoe ze zich gedragen en hoe ze zich verder kunnen ontplooien. Tijdens mijn SPH-opleiding heb ik ervaring opgedaan in de psychiatrie. Vervolgens heb ik met jongeren gewerkt. Bij Gevangenenzorg Nederland begeleidde ik individuele trajecten, maakte ik programma’s en gaf ik herstelgerichte trainingen aan gedetineerden. Om zelfstandig therapeut te worden heb ik de WO bachelor Psychologie gedaan en diverse aanvullende studies gevolgd zoals Oplossingsgerichte therapie en Narratieve therapie. Ook ben ik een gecertificeerd EFT-therapeut en EMDR Practitioner Volwassenen. Sinds 2017 heb ik een eigen praktijk. Door jaarlijkse bijscholing, vakliteratuur en intervisie houd ik mijn deskundigheid op peil.

 

Je bent van harte welkom in de vrijstaande praktijk achter ons woonhuis, midden in het groen. Het is mijn passie om jou te begeleiden naar groei en daarvoor reik ik graag tools aan om aan de slag te kunnen. Een persoonlijke benadering staat bij mij voorop, want ieder mens draagt een eigen rugzak met zich mee met ervaringen en een visie op het leven. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging, wat voor mij inhoudt dat ik ieder mens zie als uniek en kostbaar. Problemen gerelateerd aan normen en waarden vanuit het geloof kunnen in de hulpverlening betrokken worden. Het maakt niet uit of je wel of geen christen bent: vanuit een respectvolle, betrokken houding ga ik samen met jou op weg.

Ik ben aangesloten bij de NFG en RBCZ en bezit het Keurmerk Christelijke Zorg: hierdoor wordt een groot gedeelte van de gesprekken door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering (klik hier). Ook ben ik vindbaar op de site van EFT-Nederland en op die van Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland.

 

Ervaringen van enkele cliënten (onafhankelijke reviews, ook vindbaar op de website www.ikzoekchristelijkehulp.nl):

  • Vanaf het allereerste contact stelde Adri mij op mijn gemak. Ik heb een jaar lang begeleiding van haar ontvangen in de vorm van cognitieve gedragstherapie en EMDR. Met name deze laatste vorm van hulp was heel bijzonder en effectief.

 

  • Adri kijkt met geduld en aandacht naar jou als persoon en je situatie. Ziet snel waar aan gewerkt kan worden en vooral welke manier voor iemand werkt. Haar open houding zorgt ervoor dat je je vertrouwd voelt en je je niet hoeft te schamen. Ook mooi hoe je samen naar een doel toe werkt, waarbij je onderweg soms nog meer dingen tegenkomt die je weer kan verbeteren. Conclusie: een hele grote aanrader!

 

  • Adri heeft me heel goed geholpen met mijn klachten (faalangst, perfectionisme). Ik voelde me op mijn gemak om mijn problemen en zwakheden aan haar voor te leggen. Adri luistert goed, en stelde vaak rake vragen die me hielpen om dieper na te denken en zo verder te komen in mijn herstelproces. Ik ben blij met haar hulp en het resultaat! Ik vond het ook fijn dat ze, op een nuchtere maar toch ook aanstekelijk enthousiaste wijze, haar geloof in haar werk betrekt.

 

  • Ik ben heel dankbaar dat ik Adri haar praktijk (via internet) gevonden heb. Wat er omschreven staat op haar website sprak me erg aan. Ze observeert goed, heeft een luisterend oor en bovenal een luisterend hart! Daardoor kon ze de juiste vragen stellen, mijn psychische en lichamelijke klachten wetenschappelijk uitleggen, praktische oplossingen en handreikingen/handvatten geven en bovenal in het Licht van de Bijbel plaatsen. Samen praten over onze Hemelse Vader en het verlossingswerk van Zijn Zoon Jezus Christus was door alle gesprekken heen verweven: ik heb dus bij Adri gevonden wat ik zocht! Dat God haar mag zegenen en dat zij Zijn verhelderend licht mag laten schijnen in deze gebroken wereld.

 

  • De gesprekken gaven mij telkens veel nieuwe energie! Adri kan heel goed luisteren en de juiste vragen stellen om je aan het denken te zetten. Ze heeft veel parate kennis en geeft veel concrete tools. Het is heel prettig om dezelfde geloofsbasis te hebben en het hierover te kunnen hebben. Na de gesprekken heb ik het idee echt verder te kunnen. Ik voel me dan ook gezegend met de hulp van Adri!

 

  • Ik liep al geruime tijd rond met angstproblemen. In gesprekken die ik met Adri had gevoerd werd mij duidelijk wat de bron van angst is, welke tools je hier tegen kan gebruiken. Ook kreeg ik inzicht in het herkennen van de symptomen van angst. Ik ben de Here God dankbaar dat ik Adri heb leren kennen. Ik beveel haar daarom aan iedereen aan

 

  • Een veilige setting waarin de gesprekken plaatsvinden. Begrip en overzicht zijn voor ons sleutelwoorden als we aan Adri denken

 

  • Bij Adri geweest voor huwelijkstherapie. Zij heeft ons oprecht heel goed geholpen en we voelde ons beiden gehoord. Mede dankzij haar zijn wij nu waar we staan. Ze speelde in op ons geloof wat toch iets extra’s gaf. Dankjewel!

 

  • Adri kan goed luisteren! De tips en tools die ze me heeft gegeven (vanuit haar eigen ervaring, vanuit theorie én als christen) waren echt bruikbaar voor mij. Ze heeft me zeker al een eind op weg geholpen en verder heeft het ook nog tijd nodig om de dingen die ik geleerd/ontdekt heb in de praktijk te gaan toepassen

 

 

 

 

praktijkruimte