Praktijk op weg Bleiswijk | Wie ben ik
188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-188,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Wie ben ik

Mijn naam is Adri Sonneveld, ik ben getrouwd met Henk en moeder van drie volwassen kinderen. Tijdens mijn SPH-opleiding (CHE) heb ik ervaring opgedaan in de psychiatrie. Vervolgens heb ik met jongeren gewerkt. Bij Gevangenenzorg Nederland heb ik individuele trajecten begeleid, programma’s gemaakt en herstelgerichte trainingen gegeven aan gedetineerden.

Om zelfstandig therapeut te worden heb ik de WO bachelor Psychologie (Open Universiteit) gevolgd en afgerond. Vervolgens heb ik de studies Oplossingsgerichte therapie, Narratieve therapie en Acceptance and Commitment Therapy gedaan, evenals een cursus Systeemopstellingen, allen op HBO-niveau. Sinds april 2017 ben ik geregistreerd bij twee branche-organisaties en ontvang ik cliënten in de vrijstaande praktijk achter ons woonhuis. Mijn deskundigheid houd ik op peil door jaarlijkse bijscholing, het lezen van vakliteratuur en intervisie. Recente bijscholingen betreffen autisme en omgaan met AD(H)D.

 

Ik geniet van de diversiteit aan mensen die ik mag begeleiden. Een persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Ik geloof dat ieder mens uniek en kostbaar is. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging, maar iedereen kan zich welkom voelen in mijn praktijk. Vanuit een respectvolle, betrokken houding ga ik samen met jou op weg. Graag zet ik mijn werk- en levenservaring in voor jouw ondersteuning en persoonlijke ontwikkeling.

praktijkruimte