Praktijk op weg Bleiswijk | Over mij
188
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-188,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,transparent_content,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over mij

Welkom!

Ik ben Adri Sonneveld, getrouwd met Henk, moeder van drie kinderen en oma. Lezen doe ik graag en veel, maar ook tuinieren is een passie. Ik geniet ervan om mensen te begeleiden naar groei en reik graag tools aan om aan de slag te kunnen. Een persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Ik geloof dat ieder mens uniek en kostbaar is. Vanuit een respectvolle, betrokken houding ga ik samen met jou op weg. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging, maar iedereen kan zich welkom voelen in mijn praktijk.

Tijdens mijn SPH-opleiding (CHE) heb ik ervaring opgedaan in de psychiatrie. Vervolgens heb ik met jongeren gewerkt. Bij Gevangenenzorg Nederland heb ik individuele trajecten begeleid, programma’s gemaakt en herstelgerichte trainingen gegeven aan gedetineerden.

Om zelfstandig therapeut te worden heb ik de WO bachelor Psychologie (Open Universiteit) gevolgd en afgerond. Vervolgens heb ik de studies Oplossingsgerichte therapie, Narratieve therapie en ACT gedaan, evenals een cursus Systeemopstellingen, allen op HBO-niveau. Sinds april 2017 ben ik geregistreerd bij twee branche-organisaties en ontvang ik cliënten in de vrijstaande praktijk achter ons woonhuis. Mijn deskundigheid houd ik op peil door jaarlijkse bijscholing, het lezen van vakliteratuur en intervisie. Recente bijscholingen betreffen autisme en omgaan met AD(H)D.

 

praktijkruimte