Praktijk op weg Bleiswijk | Praktische info
283
page-template-default,page,page-id-283,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Praktische info

luke-chesser-49-unsplash

 

Aanmelding is mogelijk zowel mét als zonder verwijzing van huisarts. Je kunt een afspraak maken van maandag t/m woensdag van 9.30 uur tot 20.30 uur. Als voorzorgmaatregel voor corona vindt het bezoek op 1,5 meter afstand plaats en wordt het tuinhuis na elk bezoek geventileerd.

 

Tarieven (prijs is incl. voorbereiding en administratie)

Individueel gesprek (50 min.):  € 80,-

Relatiegesprek (70 min.):   € 110-

Op aanvraag: gesprek thuis. Reistijd en kilometervergoeding worden dan in rekening gebracht.

 

Bij studiefinanciering of uitkering is een lager tarief bespreekbaar. Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd of gewijzigd, daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Je ontvangt na afloop van elke sessie een factuur. Deze dient binnen 10 dagen betaald te worden. (Klik hier voor betalingsvoorwaarden NFG).

 

Vergoeding

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en erkend Register therapeut BCZ®. Kwaliteit wordt voortdurend getoetst en klacht- en tuchtrecht is gewaarborgd. Ook is hierdoor vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekeraar vergoedt.

Praktijk Op Weg is ook in het bezit van het Keurmerk Christelijke zorg. Dit kwaliteitskeurmerk verzekert de hulpvrager van goede en toegankelijke zorg vanuit een christelijke visie. Hierdoor is vergoeding mogelijk via de Pro Life zorgverzekeringen (klik hier).

 

Reviews

Reviews kun je lezen op de website Ikzoekchristelijkehulp.nl, de vindplaats voor christelijke zorg waarbij ik aangesloten ben (Klik hier)

 

NFG registratienummer: 8544 (vakgroep VPMW)

RBCZ-nummer: 180051R (koepelorganisatie)

AGB-code zorgverlener: 90103246

AGB-code praktijk: 9006263

KvK-nummer: 67332307

Voor klachtenregistratie (link)