Praktijk op weg Bleiswijk | Praktische info
283
page-template-default,page,page-id-283,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Praktische info

praktijkruimte
RUSTIGE PRAKTIJKRUIMTE IN GROENE OMGEVING

 

Aanmelding is mogelijk zowel mét als zonder verwijzing van huisarts. Je kunt een afspraak maken van maandag t/m woensdag van 9.30 uur tot 20.30 uur. De praktijkruimte staat achter het woonhuis op Anthuriumweg 3 in Bleiswijk. Je kunt op het erf of anders tegenover ons parkeren.

 

MOMENTEEL IS ER EEN WACHTLIJST: VANAF 1 MEI 2024  KUNNEN ER WEER AFSPRAKEN GEMAAKT WORDEN

 

Tarieven (prijs is incl. voorbereiding en administratie):

Individueel gesprek (45 min.):  € 95,-

Relatiegesprek (60 min.):   € 130-

 

Je ontvangt na afloop van elke sessie een betaalverzoek via een IDEAL QR-code. Deze kun je ter plekke scannen met je smartphone (met de bankieren app, met de camera of met een QR-scanner). Via de mail ontvang je de nota, die je eventueel in kunt dienen bij de zorgverzekeraar. Bij studiefinanciering of uitkering is een lager tarief bespreekbaar. Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd of gewijzigd, daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

 

Vergoeding

Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en erkend Register therapeut BCZ®. Kwaliteit wordt voortdurend getoetst en klacht- en tuchtrecht is gewaarborgd. Ook is hierdoor gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Klik hier om te kijken of jouw zorgverzekeraar vergoedt.

Praktijk OP WEG Bleiswijk is ook in het bezit van het Keurmerk Christelijke zorg. Dit kwaliteitskeurmerk verzekert de hulpvrager van goede en toegankelijke zorg vanuit een christelijke visie. Hierdoor is vergoeding mogelijk via de Pro Life zorgverzekeringen (klik hier).

 

Wtza en KMS-certificaat (kwaliteitsmanagementsysteem)

Praktijk OP WEG Bleiswijk voldoet aan de WTZA en heeft het NFG KMS-certificaat. Er vindt communicatie plaats over de processen van het KMS en de effectiviteit ervan wordt gegarandeerd door audits door NFG.

 

Reviews

Onafhankelijke reviews kun je lezen op de website ‘www.ikzoekchristelijkehulp.nl’, de vindplaats voor christelijke zorg waarbij ik aangesloten ben (Klik hier)

 

NFG registratienummer: 8544 (vakgroep VPMW)

RBCZ-nummer: 180051R (koepelorganisatie)

AGB-code zorgverlener: 90103246

AGB-code praktijk: 9006263

KvK-nummer: 67332307

Voor klachtenregistratie (link)